luni, 26 mai 2014

Dupa europarlamentare...

Rezultatele nu ma surprind.
Votul masiv pentru Mircea Diaconu ar trebui sa fie o atentionare pentru toti oamenii politici, inclusiv PSD, dar nu e. Cred ca cele mai multe voturi le-a luat de la PNL dar nu le-a luat degeaba.
Repozitionarea atat de categorica pentru un motiv de neinteles pentru cei ce nu stau non-stop cu nasul infipt in canalele de stiri putea produce daune totale. Norocul PNL e ca, dincolo de oameni, mai reprezinta si o doctrina iar votantii sai spre deosebire de ai altor partide voteaza si pentru asa ceva.
Exista boala 'fostilor mari' - la noi in tara nu se aplica metode de preventie pentru atenuarea simptomelor. Cazurile sunt individuale, Basescu, Tariceanu, Antonescu reactioneaza diferit, dar niciunul nu pricepe ca i-a trecut vremea. Cum ar fi aratat Thatcher, Major, Blair dandu-se in spectacol pe la televiziuni private incercand sa-si prelungeasca sfarsitul? Ca Basescu sau Tariceanu. Pe Antonescu inca nu-l includ total in grup, mai are cateva ore de audienta.
Asta mai lipsea, demisionarul s-a gandit sa parcheze PNL in PPE. Un  adevarat membru PNL la ora asta arata ca autoflagelatii evului mediu - indura la concret pentru o idee neverificabila in viata reala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu