luni, 14 decembrie 2009

viitorul - mai probabil ca vremea

Domnul Boc e de neinlocuit in pozitia de prim-ministru, nu exista un Boc mai Boc decat Boc. Va fi prima optiune la postul de prim-ministru. In fond e garantia ca toate reformele incepute vor fi duse la bun sfarsit.

Domnii Videanu, Berceanu si Blaga au fost Cavalerii Cauzei Pierdute si apoi Castigate, dovedind calm si tarie in mijlocul furtunii. Vor fi singurii capabili sa lupte cu Economia Dezlantuita. Acestia vor avea nevoie de domnul Pogea, care va asigura lubrifiantul ministerelor Cavalerilor.

Doamna Udrea va primi probabil Mediul, calitatile de fundal in diaporama o califica fara drept de apel in tablou.

Toate se vor intampla deoarece PNL se va dovedi neserios, domnul Crin Antonescu si ai sai neintelegand sa participe la guvernare preluand ministerele pe care cu atata bunavointa PDL le-a lasat libere special pentru dansii.

Si pentru ca UDMR are probleme serioase cu Partidul Civic Maghiar. Disputa pentru votul maghiarimii e apriga, PCM avand avantajul unei abordari spre extrema dreapta in discursul etnico-politic. Daca UDMR vrea sa ramana principala forta a maghiarilor trebuie sa se asigure ca resursele vor avea directia lor si nu a competitiei. Un guvern Boc sau Iohannis intra din punctul asta de vedere pe planul doi.

Oricum solutia de mai sus e singura pe care Poporul si-o poate imagina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu